FCM Dorohoi a obținut o victorie categorică la Constanța și a trimis Farul la baraj – FOTO

FCM Dorohoi a obținut o victorie categorică la Constanța și a trimis Farul la baraj – FOTO

FCM Dorohoi a îngenuncheat Farul Constanța în cea de-a patra etapă play-out din campionatul 2014-2015, Liga a II-a, Seria I. Dorohoienii i-au învins la scor pe constănțeni și i-a trimis direct la baraj. Meciul s-a disputat sâmbătă, 25 aprilie 2015, de la ora 11:00, la Constanța.

Vezi echipele de start:

Farul Constanța: I. Dinu - Băjan, D. Ciobanu, Al. Grigoraş, M. Cristoiu, M. Enciu, Giurgiu, Szalkai, Cionac, Fl. Pătraşcu (cpt.), M. Jianu

FCM Dorohoi: Hărăguţă - Cososchi, G. Luca, Orăşanu (cpt.), Grumezescu, Vrabie, Pavăl, Ghiviziu, A. Vlaicu, Atudorei, Barabaş

Farul constanța a început meciul în mare forță, iar în minutul 8 au reușit să deschidă scorul prin Enciu însă golul a fost anulat pe motiv de offside. Constanțenii au rămas în atac și au forțat deschiderea scorului. În minutul 24, Giurgiu a executat foarte bine o lovitură liberă de la aproximativ 17 metri dar mingea a trecut foarte puţin pe lângă poartă. La ultima fază a primei reprizei Szalkai a executat o lovitură de colţ de pe partea stângă până în careul mic de unde Enciu a lovit cu capul din 5 metri și a reușit deschiderea scorului. La pauză tabela indica scorul de 1-0.

Obișnuiți cu astfel de lucruri, cei de la FCM Dorohoi au făcut o repriză secundă de excepție. În minutul 55, Ghiviziu l-a învins pe Dinu, portarul constănțean, cu un șut la colțul scurt din interiorul careului și egalează scorul pe tabelă. Același Ghiviziu reușește dubla în minutul 65 și aduce FCM Dorohoi în avantaj după ce a profitat de o bâlbâială a fundaşilor adverşi în urma unei lovituri de colţ şi înscrie uşor. În minutul 80, Eduard Sandu a dat lovitura de grație printr-o execuție frumoasă de la marginea careului. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-3.

Vezi rezultatele etapei:

- CS Baloteşti - ACS Berceni (1-1)

- Farul Constanţa - FCM Dorohoi (1-3)

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Antonia și Alex Velea s-au logodit „Am făcut tot ce a trebuit ca să fim nași”

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.