FCM Dorohoi a învins Sporting Suceava în primul test din această vară

FCM Dorohoi a învins Sporting Suceava în primul test din această vară

FCM Dorohoi a jucat astăzi, 19 iulie, primul amical împotriva echipei Sporting Suceava. Meciul a avut loc în deplasare, pe stadionul sucevean „Areni” și a început la ora 10:00.

În prima repriză, jucătorii ambelor echipe s-au tatonat reciproc, fiecare încercând să-şi surprindă adversarul pe picior greşit. Şansa a fost de partea dorohoienilor care au deschis scorul în minutul 28, Mihai Bordeianu. La tabela indica 0-1.

În repriza a doua jucătorii au revenit cu entuziasm în teren, posesia mingii fiind aproximativ egală. Repriza secundă a fost marcată de şanse pentru ambele echipe, însă avantajul obţinut de FCM Dorohoi s-a menţinut până la finalul partidei. Scorul final a 1-0 pentru FCM.

În acest meci au fost testați toți jucătorii, iclusiv cei veniți în probe la echipă. FCM Dorohoi va disputa următorul amical sâmbătă, 21 iulie, împotriva echipei FCM Botoşani.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.