FC Botoşani și-a prezentat ieri noile achiziții

FC Botoşani și-a prezentat ieri noile achiziții

Noii fotbalişti ai FC Botoşani, care au fost transferaţi în această iarnă, au fost prezentaţi oficial, marţi, într-o conferinţă de presă organizată la sediul clubului. Alin Bordeanu, Ciprian Stanciu, Lorincz Iozsef, Bogdan Ghiceanu, Daniel Balan şi Marian Vintilă sunt jucătorii care, alături şi de Dinu Todoran, vor pune umărul pentru îndeplinirea obiectivului echipei în acest sezon: promovarea în prima ligă.

Sper să îmi fac datoria cât mai bine, ca jucător, să ajut echipa, să ne clasăm pe un loc cât mai sus şi, de ce nu?, să promovăm”, a spus Bogdan Ghiceanu, care a revenit la Botoşani, după un sezon la Iaşi.

La rândul său, fostul stelist Daniel Balan se arată încântat că va juca la FC Botoşani. „Am venit aici pentru că se vrea promovarea şi sper că vom realiza acest obiectiv”, a spus Balan, citat de botosaninews. Echipa botoşăneană pleacă joi într-un cantonament de zece zile în Antalya, Turcia.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Tânăr rănit după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de pod apoi s-a răsturnat pe carosabil

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.