FC Botoșani și-a aflat posibilul adversar din turul trei al Europa League

FC Botoșani și-a aflat posibilul adversar din turul trei al Europa League

Cele trei echipe care reprezintă România în Europa League și-au aflat vineri, 17 iulie 2015, adversarele pe care le pot avea în turul 3 preliminar.

FC Botoșani, Astra și ASA Tg. Mureș au intrat în urnele de la tragerea la sorți a turului trei preliminar al Europa League. În cazul în care va trece de Legia, FC Botoșani va avea o misiune mult mai ușoară, jucând cu învingătoarea dintre FK Kukesi (Albania) și Mladost Podgorica (Muntenegru).

Astra Giurgiu și ASA Târgu Mureș vor avea parte adversari foarte dificili în turul 3, și anume West Ham United sau Birkirkara (Malta) respectiv Saint Etienne.

Stirea anterioara

Autoturismele parcate ilegal nu vor mai putea fi ridicate de hingherii de maşini. Decizia, publicată în Monitorul Oficial

Stirea Urmatoare

PSD-iștii și-au depus candidaturile la Consiliul Județean. Vezi lista completă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.