FC Botoșani s-a impus categoric în fața celor de la Dinamo II București

FC Botoșani s-a impus categoric în fața celor de la Dinamo II București

FC Botosani a invins astazi pe stadionul „Municipal” cu scorul de 5-1 pe Dinamo II Bucuresti, astfel ca elevii lui Cristi Popovici raman lideri in Seria 1, cu 33 de puncte.

Cu o echipa foarte tanara, avand in primul 11 jucatori nascuti in 1994, 1996 sau 1993, dinamovistii cei mici au inceput mai bine partida si au avut prima mare ocazie de gol in minutul 4, cand Alin Roman a sutat violent in bara transversala. Cum in fotbal ocaziile se razbuna, FC Botosani a dat lovitura peste numai doua minute prin George Cirjan, care a reluat cu capul balonul trimis in careu de Croitoru.

Dinamovistii au egalat in minutul 35, atunci cand Roman a executat bine o lovitura libera, iar Taban a bagat mingea in proprie poarta. Peste numai 4 minute, Catalin Vraciu a adus-o pe FC Botosani din nou in avantaj cu un super-gol de la peste 30 de m.

In repriza a doua ambele echipe au schimbat echipamentele de joc pentru ca primele s-au murdarit din cauza starii terenului. In minutul 51, George Cirjan a reusit sa inscrie pentru 3-1, dupa ce a reluat in plasa balonul venit in careu de la Croitoru. Attila Hadnagy a reusit si el sa marcheze pentru 4-1, dupa ce a scapat singur spre poarta si a sutat cu latul la coltul scurt, scrie gazetabt.ro.

In minutul 91, Casian Maghici, introdus in repriza a doua, la fel ca in meciul de la Farul, a marcat pentru 5-1 cu un sut trimis de la 16 m sub bara. Imediat dupa reusita, jucatorul Botosaniului a luat mingea si a ascuns-o sub tricou, dedicand golul iubitei sale, care ii va darui in curand un copil.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

ISU Botoșani: În siguranță, de Sărbătoarea Floriilor

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.