FC Botoșani pierde și în fața slovacilor de la Ružomberok

FC Botoșani pierde și în fața slovacilor de la Ružomberok

FC Botoşani a suferit cea de-a doua înfrângere consecutivă în cadrul testelor pe care le susţine în această perioadă în Antalya. După ce au cedat în primul amical cu 2-0 partida susţinută contra cehilor de la Vysočina Jihlava, echipa pregătită de Leo Grozavu a cedat şi confruntarea cu slovacii de la Ružomberok, scor 2-1 (1-1).

Golul botoşănenilor a fost marcat de Ciprian Dinu în minutul 30 și a fost folosit în acest meci de tehnicianul botoşănean ca fundaş dreapta. Dinu a punctat cu o lovitură de cap de la opt metri fructificând un corner executat de Croitoru. Golurile slovacilor au fost marcate de Serečin în minutul 13 și Kotora în minutul 70.

Leo Grozavu a trimis în teren următorul unsprezece:

FC Botoșani: Perianu- C. Dinu, M. Zivkovic, Poverlovici, V. Bordeanu - Danci, M. Markovic, M. Croitoru - Fulop, Hadnagy, C. Vraciu

Ružomberok: Kováč – Mário Almaský, Nosek, Kružliak, Lupták – Nagy, Bartoš – Miroslav Almaský – Kotora, Ferenčík – Serečin

Următorul meci al botoșănenilor va avea loc pe 10 februarie cu cehii de la FK Příbram, echipă aflată pe locul 14 în campionatul Cehiei.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

AJOFM Botoșani pregătește prima Bursă a locurilor de muncă din anul 2024. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.