FC Botoșani organizează un super CONCURS: „Fii suporter bun… Ia Loganul de Crăciun!”

FC Botoșani organizează un super CONCURS: „Fii suporter bun… Ia Loganul de Crăciun!”

În preajma sărbătorilor de Crăciun, FC Botoşani doreşte să-şi arate preţuirea faţă de suporteri şi de a răsplăti fidelitatea celor care au fost alături de echipă pe tot parcursul acestui sezon copmpetiţional.

În perioada 23 noiembrie- 18 decembrie va avea loc tombola „Fii suporter bun… Ia Loganul de Craciun!”, organizată special pentru fanii fideli ai FC Botoşani.

Pentru aceştia va fi pus în joc un autoturism Dacia Logan care va fi atribuit prin tragere la sorţi pe 19 decembrie la ora 14:00 la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiu.

În cursă pentru marele premiu vor intra abonamentele, posesorii acestora urmând să-şi ridice tichetele de participare de la sediul Asociaţiei Fotbal Club Botoşani aflat pe str. Calea Naţională 44B, în incinta Stadionului „Municipal” dar şi biletele achiziţionate de orice persoană peste18 ani pentru meciurile pe care FC Botoşani le va disputa acasă în etapele XVIII, XX, XXII şi XXIII, contra FC Voluntari, Petrolul Ploieşti, CFR 1907 Cluj şi Concordia Chiajna, preţul unui tichet la oricare dintre aceste meciuri fiind de 20 de lei, atât la peluze cât şi la tribune.

Participarea la tombolă se face prin completarea informaţiilor din câmpurile (spaţiile libere) din talonul de tombolă pe care clientul l-a primit de la operatorul de la casa de bilete şi prin depunerea acestuia într-una dintre urnele special amenajate la porţile de acces în Stadionul „Municipal”.

Citește Regulamentul oficial al tombolei promoționale “Fii suporter bun… Ia Loganul de Craciun!”, Click AICI!

Stirea anterioara

Situație critică: Spitalul Județean Botoșani nu mai are vaccin antitetanos

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.