Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
FC Botoșani organizează un super CONCURS: „Fii suporter bun… Ia Loganul de Crăciun!”

FC Botoșani organizează un super CONCURS: „Fii suporter bun… Ia Loganul de Crăciun!”

Categorie : Sport

În preajma sărbătorilor de Crăciun, FC Botoşani doreşte să-şi arate preţuirea faţă de suporteri şi de a răsplăti fidelitatea celor care au fost alături de echipă pe tot parcursul acestui sezon copmpetiţional.

În perioada 23 noiembrie- 18 decembrie va avea loc tombola „Fii suporter bun… Ia Loganul de Craciun!”, organizată special pentru fanii fideli ai FC Botoşani.

Pentru aceştia va fi pus în joc un autoturism Dacia Logan care va fi atribuit prin tragere la sorţi pe 19 decembrie la ora 14:00 la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiu.

În cursă pentru marele premiu vor intra abonamentele, posesorii acestora urmând să-şi ridice tichetele de participare de la sediul Asociaţiei Fotbal Club Botoşani aflat pe str. Calea Naţională 44B, în incinta Stadionului „Municipal” dar şi biletele achiziţionate de orice persoană peste18 ani pentru meciurile pe care FC Botoşani le va disputa acasă în etapele XVIII, XX, XXII şi XXIII, contra FC Voluntari, Petrolul Ploieşti, CFR 1907 Cluj şi Concordia Chiajna, preţul unui tichet la oricare dintre aceste meciuri fiind de 20 de lei, atât la peluze cât şi la tribune.

Participarea la tombolă se face prin completarea informaţiilor din câmpurile (spaţiile libere) din talonul de tombolă pe care clientul l-a primit de la operatorul de la casa de bilete şi prin depunerea acestuia într-una dintre urnele special amenajate la porţile de acces în Stadionul „Municipal”.

Citește Regulamentul oficial al tombolei promoționale “Fii suporter bun… Ia Loganul de Craciun!”, Click AICI!

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani