FC Botoșani joacă pe teren propriu cu KF Shkendija în Europa League

FC Botoșani joacă pe teren propriu cu KF Shkendija în Europa League

FC Botoșani va juca în turul 2 preliminar al Europa League cu echipa macedoniană KF Shkendija! Partida urmează să se joace într-o singură manşă, pe 17 septembrie 2020 pe stadionul „Municipal” din Botoșani.

KF Shkendija este campioana edițiilor 2010-2011, 2017-2018, și 2018-2019 din campionatul Macedoniei de Nord. În sezonul precedent, forul din Macedonia a decis să nu acorde titlul de campioană.

„Interesant! Pentru noi este o șansă bună. Sper să nu ne facem de râs. Slavă Domnului că nu e o echipă de aia de îmi tremurau genunchii dacă o citeam. Nu trebuie să subestimăm nimic. Am sentimentul că Dumnezeu ne iubește, că suntem oameni cu sufletul curat, dacă ne-a dat un adversar accesibil. Acasă? Senzațional! Mi-ați dat cea mai bună veste! O veste extraordinară. Dacă nu îi batem pe ăștia, atunci… În Kazakhstan a fost distanța mare. Jucăm acasă, suntem norocoși. Mulțumim, Doamne, că ne-ai dat o echipă accesibilă și că jucăm acasă!”, a spus Valeriu Iftime.

Stirea anterioara

Autorităţile au stabilit! Câte ore vor sta copiii la şcoală?

Stirea Urmatoare

Pompierii dorohoieni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la motorul unei autoutilitare

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.