FC Botoșani joacă duminică cu cei de la AFC Hermannstadt

FC Botoșani joacă duminică cu cei de la AFC Hermannstadt

FC Botoșani îi întâlnește duminică, 31 ianuarie 2021, de la ora 12.00, pe cei de la AFC Hermannstadt, meci care contează pentru etapa XX, a Ligii 1.

„Este un meci greu cu o echipă bună, cu un antrenor care ştie foarte bine ce este la Botoşani, înseamnă că va fi o dispută foarte aprigă. Îmi doresc să bat toate echipele cu care joc, toţi antrenorii cu care am lucrat, dar nu tot timpul îmi iese. Cred că Liviu este cea mai bună persoană cu care am avut ocazia să mă întâlnesc. Este un om incredibil, cu o bunătate sufletească incredibilă. Probabil voi avea un atu din punctul ăsta de vedere, dar şi el cunoaşte profilul jucătorilor de la Botoşani", a declarat Marius Croitoru.

Stirea anterioara

Utilizarea verzei în tratamentele externe

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.