FC Botoşani joacă astăzi împotriva celor de la Pandurii Tg. Jiu

FC Botoşani joacă astăzi împotriva celor de la Pandurii Tg. Jiu

FC Botoşani va întâlni în această după amiază formaţia Pandurii Tg. Jiu, una din pretendentele la un loc de Europa League. Cele trei puncte puse în joc sunt importante pentru ambele echipe.

În cazul unei victorii, FC Botoşani ar scăpa de grijile retrogradării şi ar avea un final de sezon liniştit. De partea cealaltă, Pandurii sunt obligăţi să învingă pe Municipal pentru a mai spera la un loc de Europa League. Înaintea acestei etape, FC Botoşani era pe locul opt cu 35 de puncte iar Pandurii Tg. Jiu erau pe locul şase cu 42 de puncte.

În turul campionatului, Pandurii Tg. Jiu au administrat cea mai severă înfrângere echipei FC Botoşani. Roş-alb-albaştrii veneau după o serie foarte bună de rezultate şi sperau să obţină un rezultat pozitiv. Pandurii lui Pustai au administrat un 6-1 formaţiei botoşănene şi din acel moment a început declinul formaţiei antrenate pe atunci de Cristi Popovici.

Jucătorii echipei FC Botoşani nu au uitat umilinţa de la Tg. Jiu şi vor să se răzbune în partida de astăzi. Ei sunt încrezători că pot obţine o victorie în faţa Pandurilor chiar dacă îi va aştepta un meci foarte greu. Un bilet la partida FC Botoşani – Pandurii Tg. Jiu costă 15 lei la peluze şi 25 de lei la tribune.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pompierii au intervenit la stingerea a trei incendii de vegetație uscată în ultimele 24 de ore

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.