FC Botoşani joacă astăzi cu CSMS Iaşi: „Iașiul este o echipă incomodă”

FC Botoşani joacă astăzi cu CSMS Iaşi: „Iașiul este o echipă incomodă”

FC Botoşani va întâlni în această după amiază, începând cu ora 17.30, formaţia CSMS Iaşi, liderul clasamentului Ligii I, după cinci etape disputate în sezonul 2015/2016. Meciul se anunţă foarte dificil pentru ambele formaţii ţinând cont că la ora meciului vor fi 33-34 de grade Celsius.

Fără victorie în acest sezon de Liga I, FC Botoşani vrea toate cele trei puncte în meciul de astăzi. Misiunea elevilor lui Leo Grozavu nu va fi una uşoară ţinând cont că CSMS Iaşi este una dintre echipele care se apără foarte bine şi încearcă să marcheze pe contraatac sau la fazele fixe.

„Întâlnim o echipă care a în campionatul trecut a avut un retur extraordinar de bun şi un debut de campionat 2015/2016 la fel de bun. Este o echipă cu acelaşi staff tehnic şi cu acelaşi nucleu de jucători. Avem din nou un lider din Moldova. Şi noi am fost pe primul loc în 2013, Oţelul a fost campioană. CSMS Iaşi este o echipă incomodă, foarte bine aşezată tactic. Am văzut-o cu Pandurii, cu CFR Cluj. Vom avea o misiune grea dar bucuria va fi şi mai mare dacă vom reuşi o victorie în faţa liderului. Avem mare nevoie de puncte. Au fost unele jocuri în care am arătat bine dar nu am reuşit să obţinem victoria. Nu va fi uşor ţinând cont de temperaturile care se anunţă la ora meciului”, a spus Cornel Şfaiţer, citat de btonline.

Stirea anterioara

MuViCC caută voluntari și organizează tombola donatorilor de obiecte speciale

Stirea Urmatoare

Noi schimbări în cazul Cardului de Sănătate! Ce trebuie să știe românii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.