FC Botoşani îşi prezintă lotul de jucători în cadrul Summer Fest 2013

FC Botoşani îşi prezintă lotul de jucători în cadrul Summer Fest 2013

Liderul ligii 1, FC Botoşani, îşi va prezenta lotul de jucători joi, 29 august, de la ora 19:00 în prima zi a festivalului Summer Fest 2013, iar vineri dimineață vor pleca în cantonament la Câmpulung Moldovenesc timp de opt zile.

„Jucătorii vor avea trei zile liber. Joi ne vedem dimineaţă pentru antrenament. După amiază mergem la Zilele Botoşaniului. Vineri dimineaţă precăm la Câmpulung unde vom munci foarte mult. Nu sunt adeptul jocurilor amicale pentru că pot apărea accidentări. În plus, nu cred că dacă joc cu o echipă de liga a II-a are vreo semnificaţie. Prefer să facem jocuri şcoală între noi şi să învăţăm ceva tactic”, a precizat Cristi Popovici.

Campionatul va lua o pauză de trei săptămâni, pentru meciurile decisive ale echipelor românești din preliminariile Europa League și Champions League și ale naționalei României cu Ungaria și Turcia. Următoarea etapă este programată pe 14 septembrie.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

A început modernizarea unui nou drum județean de piatră - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.