FC Botoşani începe al doilea cantonament. Grozavu a stabilit pentru stagiul din Turcia şase meciuri amicale

FC Botoşani începe al doilea cantonament. Grozavu a stabilit pentru stagiul din Turcia şase meciuri amicale

Lotul echipei FC Botoşani a făcut duminică deplasarea în Turcia unde va efectua al doilea stagiu de pregătire. Cantonamentul din Antalya va începe astăzi şi va dura 11 zile, timp în care fotbaliştii botoşăneni vor disputa şase meciuri amicale.

Leo Grozavu a decis ca în cantonamentul din Turcia să meargă 24 de jucători. El a renunţat la fundaşul austalian care nu a făcut faţă programului de pregătire. De asemenea, acasă a rămas un junior care va fi în continuare în atenţia lui Grozavu, dar deocamdată el nu poate fi inclus în lot.

„Avem şase jocuri stabilite cu adversari din primele ligi ale unor ţări cu fotbal de nivelul nostru. Slovacia, Cehia, Ungaria, Polonia. Sunt adversari care ne vor solicita. Ne-am dori să avem adversari cât mai puternici. Am încercat să luăm cei mai puternici adversari care ne-au şi acceptat. Pentru o echipă care nu are un nume extraordinar este mult mai greu să joace cu echipele din campionatele puternice. În vară, m-am mirat că Dinamo Kiev a acceptat să joace cu noi”, a spus Leo Grozavu. Integral pe prosport.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.