FC Botoşani - CFR Cluj 3-1. Botoșănenii, victorie la primul meci al sezonului

FC Botoşani - CFR Cluj 3-1. Botoșănenii, victorie la primul meci al sezonului

FC Botoşani a câştigat, sâmbătă, meciul disputat pe teren propriu împotriva formaţiei CFR Cluj, scor 3-1, în etapa a doua din Liga 1 de fotbal. Pentru botoşăneni a fost prima partidă disputată în această ediţie de campionat, întrucât meciul din prima etapă cu Rapid Bucureşti a fost anulat.

Au marcat: Matulevicius 40', Fulop 48', Muşat 80' / Jakolis 19'.

FC Botoşani: Iliev - Dimitrov, Plămadă, Miron, Muşat - Bordeianu, Vaşvari, Fulop - Hergheligiu (Popovici 81'), Matulevicius (Greu 87'), Astafei (M. Roman 71'). Antrenor: Leo Grozavu.

CFR Cluj: Marc - Tiago Lopes, Larie, A. Mureşan, Camora - Petrucci, Ruiz (Nouvier 57') - Jakolis, C. Lopez, Păun (Horj 57') - Bud (Guima 46'). Antrenor: Vasile Miriuţă.

Cartonaşe galbene: Iliev 22', Fulop 44', Vaşvari 52' / Petrucci 32', Camora 33', Tiago Lopes 46'.

Arbitri: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea), George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); rezervă: Cătălin Busi (Râmnicu Vâlcea).

Minutul 80: GOOOOL BOTOŞANI! Muşat vrea să centreze, dar loveşte mingea în aşa fel încât îl lobează pe Marc şi face 3-1.

Minutul 48: GOOOOL FC BOTOŞANI! Fulop înscrie superb dintr-o lovitură liberă de la 17 metri

Minutul 40: GOOOOL FC BOTOŞANI! Dimitrov centrează excelent din dreapta şi Matulevicius înscrie din faţa porţii goale

Minutul 20: GOOOL CFR CLUJ! Jakolis înscrie după o fază în care asistentul semnalizează un henţ inexistent la mijlocaşul croat, dar centralul Comănescu are inspiraţia de a lăsa jocul să continue.

FC Botoşani începe noul sezon din etapa a doua. Confruntarea din prima rundă a fost "suspendată" deoarece nu se ştia exact cu cine trebuie să joace: Rapid sau Timişoara.

De partea cealaltă, CFR Cluj a debutat cu dreptul după victoria cu Concordia Chiajna din prima partidă. Un eventual succes cu moldovenii, i-ar aduce pe ardeleni "pe zero" după ce început cu depunctare de şase puncte.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.