FC Botoşani  a terminat la egalitate cu Gloria Bistriţa, în Antalya

FC Botoşani a terminat la egalitate cu Gloria Bistriţa, în Antalya

În al cincilea meci amical din Antalya, elevii lui Costel Oracă au terminat la egalitate 1 – 1 cu formația Gloria Bistrița, informează site-ul oficial al clubului. Scorul a fost deschis în minutul 42 de Curtuiuș, după ce apărarea botoșăneană l-a scăpat pe atacantul Bistriței din marcaj la o lovitură de corner. Vașvari a trecut pe lângă egalare în minutul 60 când l-a luat la țintă pe portarul lăzăreanu. Scorul final al întâlnirii a fost stabilit de Ghiceanu în minutul 70 după ce a scăpat singur cu portarul.

Este un rezultat echitabil. Nu meritam mai mult. Am avut două situații de poartă și un singur gol marcat. Mai avem mult de muncă pentru a ne îndeplini obiectivul”, a declarat antrenorul secund, Valeriu Bordeanu, citat de botosaninews.

Costel Oracă a început meciul cu: Curileac, Bălan, Poverlovici, Lorencz, Acsinte, Matiș, Rudac, Todoran, Stanciu, Chișu și Matei. În a doua parte a întâlnirii au mai intrat în teren A. Bordeanu, Patache, Dinu, Atudorei, V. Bordeanu, Stancoschi, Juninho, Vașvari, Vintilă și Ghiceanu.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Șoferi prinși la volan de polițiști deși au consumat băuturi alcoolice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.