FC Botoșani a terminat la egalitate amicalul cu moldovenii de la Veriș Chișinău

FC Botoșani a terminat la egalitate amicalul cu moldovenii de la Veriș Chișinău

FC Botoșani a terminat la egalitate scor 2-2 în cea de a treia partidă amicală disputată în Rep. Moldova contra nou promovatei în Liga 1 din Moldova, Veriș Chișinău.

Dominare totală a lui FC Botoșani în partea a doua a jocului, odată cu intrarea pe teren a echipei de baza cu Croitoru, Vasvari și Fulop. Patru ocazii irosite de Hadnagy, Cârjan, Vașvari și Vraciu, plus 2 goluri pe tabela semnate de aceiași Cârjan (73) și Vașvari (83-pen). Deși au încercat să întoarcă meciul pe final botoșănenii n-au mai reușit și astfel s-a terminat 2-2, spre bucuria celor câteva sute de spectatori care au fost prezenți pe stadionul Zimbru.

Gruparea fanion va încheia stagiul de amicale din Republica Moldova cu un ultim meci pe 9 iulie, împotriva formației de liga 1 Olimpia Bălți, de la ora 16:30 la Bălți.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Noile reglementări pentru închiriere sau subînchiriere a bunurilor mobile și imobile, publicate de ANAF

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.