FC Botoşani a semnat cu un fost jucător al formaţiei Steaua Bucureşti

FC Botoşani a semnat cu un fost jucător al formaţiei Steaua Bucureşti

Un fost jucător al formaţiei Steaua Bucureşti a semnat un contract pentru un an şi jumătate cu FC Botoşani. Este vorba de Daniel Bălan, de 32 de ani, care a ajuns, joi seară, în cantonamentul formaţiei botoşănene de la Câmpulung Moldovenesc.

Daniel Bălan (născut 18 septembrie 1979) a jucat ultima oară la clubul SKA-Energiya Khabarovsk din Rusia, împrumutat de la Steaua București. Evoluează pe postul de fundaș dreapta. Bălan a jucat de asemenea, pentru Bucovina Suceava și Foresta Suceava, scrie botosaninews.

El a fost constant împrumutat la diferite cluburi: FC Vaslui, Omonia Nicosia, FC Argeș Pitești și Alki Larnaca. În 2002 a suferit o accidentare gravă, oarecum similară cu ceea a lui Marco van Basten și nu a avut posibilitatea de a juca fotbal pentru o perioadă de doi ani.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Tânăr rănit după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de pod apoi s-a răsturnat pe carosabil

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.