FC Botoșani a remizat pe teren propriu contra Juventus București

FC Botoșani a remizat pe teren propriu contra Juventus București

FC Botoșani a remizat pe teren propriu, scor 0-0, contra formației de pe ultimul loc Juventus București în primul meci oficial din 2018.

FC Botoșani începe în atac și în minutul 2 are prima șansă de a marca. Dumitraș centrează de pe dreapta, Golubovici reia cu capul dar Drăghia prinde fără mari probleme. Cinci minute mai târziu, Oaidă preia pe piept și șutează de la 30 de metri dar mingea trece pe lândă poarta bucureștenilor. Dominarea botoșănenilor continuă, Dumitraș șutează din marginea careului dar mingea trece puțin pe lânga bară. În minutul 15, Rodriguez ratează incredibil din trei metri, portarul Drăgia avâng o intervenție foarte bună. Oapeții au prima șansă de gol în minutul 18, Cristian Ciobanu șutează din interiorul careului dar Cobrea prinde în doi timpi. Două minute mai târziu, Golofca șutează la colțul lung dar nu prinde cadrul porții. Oaidă își încearcă din nou șutul de la 20 de metri dar și de această dată trimite peste poartă. Finalul primei reprize a aparținut tot gazdelor dar Oaidă, Achim și Golofca nu au reușit să-l învingă pe Drăghia după 45 de minute scorul este 0-0.

Repriza secundă începe cu FC Botoșani în atac, Rodriguez șutează de la 20 de metri dar scorul rămâne 0-0. Intrat în locul lui Jonathan în minutul 51, după doar două minute Moruțan are șansa deschiderii scorului. În minutul 60, Oaidă are încă o șansă de a marca dar Drăghia se întinde și respinge în corner. Golofca șutează de la 20 de metri dar Drăghia respinge din nou corner. În minuitul 80, Cristian Ciobanu a avut o șansă uriașă de a marca dar ratează din trei metri. Pe final, FC Botoșani nu a mai contat iar partida s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Echipele de start:

FC Botosani: Cobrea – Dumitraș, Miron, Burcă, Mușat – Achim, Oaidă – Roman, Rodriguez (51 Moruțan), Golofca (76 Chitoșcă) – Golubovic (59 Axente)

Rezerve: Pap, Plămadă, Ungurușan, Cucu, Moruțan, Chitoșcă, Axente

Juventus: Drăghia – Dima, Walace, Leca, Fl. Ștefan – C. petre, Simion, Koffi – Drăghici (59 Niocoară), Elek (76 Constantinescu), Ciobanu

Rezerve: Stoian, Carabela, Ene, Nicoară, Constantinescu, B. Robert. Sălcianu

Sursa: fcbotosani.ro

Stirea anterioara

Atmosferă de sărbătoare creată printr-un decor special amenajat la Târgul de Nunți Uvertura Mall Botoșani - FOTO

Stirea Urmatoare

Depistat la volan fără permis de conducere cu ajutorul aplicației eDAC

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.