FC Botoşani a remizat în primul meci din Antalya

FC Botoşani a remizat în primul meci din Antalya

FC Botoșani a remizat, sâmbătă, în primul meci din Antalya cu formația Obolon Kiev, informează site-ul oficial al clubului. Elevii lui Costel Oracă nu au dat nicio șansă formației din prima ligă ucraineană, însă lipsa meciurilor de pregătire în actuala formulă i-a împedicat să obțină o victorie.

“Pentru primul meci … interesant. Sunt condiţii bune. Sunt ingredinte și numai bucătarul rămâne să facă o supă bună. Sunt fotbalişti care puşi în teren bine fac o adevărată echipă de fotbal. Eu nu am văzut până acum la Botoşani o echipă cu potenţialul acesta”, a declarat la finele partied finanțatorul FC Botoșani, Valeriu Iftime, pentru botosaninews.

Formația Obolon Kiev este la al șaselea meci de pregătire din Antalya însă nu au arătat niciun moment că ar putea învinge FC Botoșani.

“Un meci bun pentru primul meci de pregătire. Se cunoaștea venirea jucătorilor noi. Am avut o campanile de achiziție bună. Mai avem patru meciuri de pregătire și vom trage linie la sfărșit. Importante este că ne omogenizăm”, a adăugat președintele FC Botoșani, Cornel Șfaițer.

Costel Oracă a început meciul cu: V. Curileac- D. Bălan, C.Dinu, Fl. Acsinte,V. Bordeanu- L. Matiş, G. Vaşvari, D. Todoran, C. Stanciu- M. Matei, B.Ghiceanu. În a doua jumătate a întâlnirii au mai fost trimiși în teren A. Bordeanu, A. Patache, A. Poverlovici, D. Vintilă, A. Stancoschi, T. Homneac, Sant’Claire, Juninho și F. Chișu.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Telefonul înregistrează tot ce vorbim, fără să știm. Metoda simplă prin care poți dezactiva microfonul mobilului

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.