FC Botoșani a pierdut în deplasarea de la Craiova cu scorul de 2-1

FC Botoșani a pierdut în deplasarea de la Craiova cu scorul de 2-1

FC Botosani a pierdut in deplasarea de la Craiova cu scorul de 2-1 in cadrul etapei a 4-a a Play-out-ului, dupa ce a condus la pauza prin golu lui „Misu” si a avut superioritate numerica inca din minutul 39 cand Izvoranu a vazut doua cartonase galbene in doua minute si implicit pe cel rosu.

Dupa pauza oltenii au intrat mai motivati in teren iar in minutul 53 Acka egaleaza cu un sut din interiorul careului, iar in minutul 89 Herghelegiu aduce victoria gazdelor cu un sut puternic din careul botosanenilor. Elevii lui Cristi Pustai au avut ocazia egalarii in minutul 90 prin Cabrera care reia din foarfeca la o centrare al lui Roman dar mingea loveste bara portii aparate de Straton.

Echipele de start:

CS U Craiova: Straton – Dumitraş, Popov, Acka, Izvoranu – Zlatinski, Madson, Bancu – Ivan, Măzărache, Nuno Rocha

Rezerve: Andrei Vlad, Achim, Herghelegiu, Petre, Băluţă, DaGraca, Ciocoteală

FC Botoşani: Iliev – Tomozei, Ngadeu, Miron, Muşat – Cucu, Casado – Carralero (54 Popovici), Cabrera, Fulop – Matulevicius

Rezerve: Pleşca, Plămadă, Ichim, Roman, Bordeianu, Popovici, Hadnagy

Dupa etapa a 4-a a Play-out-ului FC Botosani ocupa locul 6 in clasament cu 17 puncte, pozitie care duce la barajul pentru ramanerea in Liga 1 Orange. Urmatorul meci pentru botosaneni va fi pe “Municipal” luni de la ora 18:00 contra formatiei ACS poli Timisoara.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.