FC Botoșani a pierdut cu scorul de 2-0 meciul cu Pandurii Târgu Jiu

FC Botoșani a pierdut cu scorul de 2-0 meciul cu Pandurii Târgu Jiu

Din păcate echipa botoșăneană a fost învinsă sâmbătă după-amiază de echipa din Târgu Jiu cu scorul de 2-0.

FC Botoșani a bifat o înfângere pe tern propriu împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu. Primul gol a venit cu puțin înainte de pauză, în minutul 37 când Hora a înscris după o acțiune a lui Ciucur.

Cel de-al doilea gol a venit în minutul 92 prin Mihai Roman care a dat lovitura de grație pe municipal. Fanii botoșănenilor a u fost foarte supărați la finalul meciului strigând „Demisia!”.

Stirea anterioara

Femeie ajunsă la spital după ce o mașină a spulberat o căruță la Ungureni

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.