FC Botoșani a pierdut amicalul cu Zorya Luhansk. FC Botoșani 0-1 Zorya Luhansk

FC Botoșani a pierdut amicalul cu Zorya Luhansk. FC Botoșani 0-1 Zorya Luhansk

FC Botoșani a disputat cea de-a doua partidă amicală în cantonamentul din Antalya. Pe fondul unui joc bun elevii lui Cristi Pustai au pierdut la limită, scor 0-1, contra formției Zorya Luhansk, formație aflată pe locul trei în campionatul Ucrainei după Sahtior Donetk și Dinamo Kiev.

Golul formației ucrainene a fost marcat în minutul 88 de Zagorulko în urma unei lovituri de colț  care a reluat cu capul de langa Ichim. Ambii antrenori au folosit aproape toți jucătorii în cele două reprize.

Repriza I:
FC Botoșani: Iliev – Dimitrov, Ngadeu, Miron, Popovici – Vașvari (c), Bordeianu, Martinus – Fulop, Carralero și Matulevicius

Zorya Luhansk: Shevchenko – Kamenyuki (c), Sivakov, Gordienko, Sukhotsky, Forster, Grechishkin, Lipartia, Totovitsky, Petryakov, Budkovskyy

Repriza II:
FC Botosani: Pleșca – Dimitrov, Plamada, Ichim, Popovici – Casado, Vasvari, Cabrera, Golofca – Roman, Ivanovici

Zorya Luhansk: Levchenko – Doroshenko, Checher, Pilyavskiy, Yarmash, Opanasenko, Lyubenovich, Karavayev, Tankovskiy, Zagorul’ko, Kvasov.

Partide amicale:

28 ian -> FC Botosani 2 – 1 Békéscsaba 1912 (Locul 12/12 – Ungaria – Liga 1)

30 ian -> FC Botosani 0 – 1 Zorya Lugansk (Locul 3/14 – Ucraina -Liga 1)

2 feb -> FC Botosani – Jagiellonia Białystok (Locul 9/16 – Polonia – Liga 1)

3 feb -> FC Botosani – Eskisehirspor (Locul 17/18 – Turcia – Liga 1)

5 feb -> FC Botosani – MFK Ružomberok (Locul 8/12 – Slovacia – Liga 1)

6 feb -> FC Botosani – Volyn Lutsk (Locul 9/14 – Uncraina – Liga 1)

Stirea anterioara

Accident grav pe Calea Națională. Un tânăr a rămas încarcerat într-un BMW! FOTO

Stirea Urmatoare

Un nou proiect transfrontalier pentru Consiliul Județean Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.