FC Botoșani a a urcat pe locul 2 după ce a învins Poli Iași, scor 1-0!

FC Botoșani a a urcat pe locul 2 după ce a învins Poli Iași, scor 1-0!

Poli Iași a pierdut meciul de pe teren propriu în fața celor de la FC Botoșani, scor 0-1, după golul lui Istvan Fulop, iar Nicolo Napoli are primele probleme cu suporterii care i-au cerut demisia.

Oaspeții au deschis scorul rapid, în minutul 16, prin Istvan Fulop, care a fost găsit excelent în careu de Patache. Botoșănenii au mai avut o ocazie uriașă în minutul 23, când șutul lui Astafei de la 15 metri s-a dus peste poarta lui Grahovac.

În partea secundă tot băieții lui Leo Grozavu s-au văzut mai mult pe teren și în minutul 58 Burcă a lovit bara cu o lovitură de cap. Mingea a ajuns la Roman, care a înscris, dar de la margine s-a dictat ofsaid.

Ieșenii au reacționat și ei prin Andrei Cristea, care a reluat cu capul din interiorul careului de 6 metri, însă mingea l-a lovit în spate pe Miron. Cristea a fost înlocuit în minutul 84, iar suporterii ieșenilor i-au strigat demisia lui Nicolo Napoli pentru această decizie.

Nicolo Napoli e pe locul 2 în clasamentul longevității antrenorilor din Liga 1, după Gheorghe Hagi. Italianul e la Iași din 14 octombrie 2014, în timp ce ”Regele” e la cârma Viitorului cu o zi mai devreme.

Ionuț Voicu a fost și el în centrul atenției, însă într-un mod negativ, după ce a făcut fault aproape de mijlocul terenului la ultima fază a meciului și a primit al doilea cartonaș galben.

FC Botoșani a urcat pe locul 2 în Liga 1, cu 13 puncte, la o lungime în spatele liderului Steaua, care are însă și un meci în minus, cel din această seară împotriva Astrei. Poli Iași e pe 7, cu 9 puncte.

Echipele de start:

Poli Iași: Grahovac - I. Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Țigănașu - Bole, Mitici, Ștefănescu, Ciucur - A. Cristea, Piccioni
Rezerve: Caparco, Gheorghe, Boiciuc, Sato, Ciucă, Martin, Târșă

FC Botoșani: Iliev - Patache, Burcă, Miron, Popovici - Vașvari, Bordeianu - Golofca, Istvan Fulop, Astafei - Herghelegiu
Rezerve: Albuț, Plămadă, Cucu, Barbosa, Roman, Matulevicius, Lorand Fulop, sursa: gsp.ro

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.