EXCLUSIV | Clujeanul Marius Popescu a semnat cu FC Botosani: “Ne-am inteles pe 1 an, cu drept de prelungire”

EXCLUSIV | Clujeanul Marius Popescu a semnat cu FC Botosani: “Ne-am inteles pe 1 an, cu drept de prelungire”

Marius Popescu si Cornel Sfaiter au batut palma si in fata presei

Finantatorul fanionului, Valeriu Iftime a declarat in exclusivitate pentru Botosaneni.ro (ora 14:40) ca FC Botosani s-a inteles cu fostul clujean, Marius Popescu, care a fost instalat antrenor principal.

“ Marius Popescu a semnat cu noi pe 1 an, cu drept de prelungire pe inca 1 an. Insa asta e doar asa de principiu, el poate sa stea la Botosani foarte mult timp, daca are rezultate sau foarte putin daca n-are rezultate. In cazul in care nu exista rezultate il pot demite imediat “, a spus Valeriu Iftime

.

  • CV-ul lui MARIUS POPESCU
  • atacant cu peste 300 de meciuri la U Cluj
  • antrenor principal la divizionara C, FC Seso Câmpia Turizii, (locul ?)
  • antrenor secund a lui Dorinel Munteanu si principal (interimar) la U Cluj.

____________

“Obiectivul e 1-4, insa nu stiu daca 1-2 sau 3-4, in functie de ce transferam”

“ Obiectivul fixat lui Marius Popescu este 1-4! Acum nu pot spune ca atacam promovarea (1-2) sau sunt bune si locurile 3-4, vom fixa obiectivul clar in functie de ce transferuri faceam, deocamdata e 1-4 “, a precizat Valeriu Iftime.

____________

Popescu va sta la cantonament si va castiga un contract mediu

“ Nu pot sa va spun suma exacta pe care o va castiga Marius Popescu la Botosani, insa este un contract mediu pentru Liga 2-a, chiar spre jos. El nu va veni cu familia aici, astfel ca va sta ca si Cristi Popovici la vila-cantonament impreuna cu echipa “,  a marturisit Valeriu Iftime

____________

Ardeleanul “Papi”, multumit de conditiile de la Botosani.

“ Marius Popescu a venit in aceasta dimineata impreuna cu sotia la Botosani si inainte sa negociem a vazut terenul si conditiile de care beneficiaza echipa. Acum nu stiu daca i-a placut, dar cred ca da, pentru ca aveam ceva conditii si orasul e frumos “, a afirmat Valeriu Iftime.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.