Etapa a 17-a: Dinamo 1-0 FC Botoşani

Etapa a 17-a: Dinamo 1-0 FC Botoşani

Echipa botoşăneană a suferit, sâmbătă seară, o înfrângere la limită în deplasarea de la Dinamo Bucureşti, scor 1-0. Elevii lui Valeriu Bordeanu au reuşit să reziste doar o repriză în faţa dinamoviştilor, însă au reuşit să îşi creeze şi câteva ocazii de gol. Unicul gol al partidei a fost marcat de Ţucudean în minutul 56 după o acţiune creată de la Lazăr în banda dreaptă.

Dacă în primele şapte etape în Liga 1 FC Botoşani nu a avut niciun eşec, deplasarea de la Dinamo a fost a şaptea înfrângere consecutivă, clasându-se pe locul 12, rămânând cu 19 puncte.

Noul antrenor principal al FC Botoşani este nemulţumit de uşurinţa cu care elevii săi ratează ocaziile mari de gol. Valeriu Bodeanu şi-a felicitat jucătorii pentru dăruire, însă s-a declarat nemulţumit faţă de numărul ocaziilor nefructificate.

Această înfrângere o să se vadă în clasament. Eu vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru dăruire dar când ratezi cel puţin cinci ocazii nu avem cum să obţinem nimic. În plus, mă consider dezavantajat de arbitraj. Au fost nişte decizii care puteau să întoarcă soarta acestui joc. Nu din cauza arbitrului am pierdut. În schimb, puteam să câştigăm dacă lua deciziile corecte. Nu mi se pare un rezultat corect. Cred că meritam cel puţin un punct chiar dacă am ales să ne apărăm în prima repriză. Am mizat pe faptul că jucătorii de la Dinamo îşi vor epuiza energia. În a doua repriză am ales să atac dar când ratăm nu putem obţine nimic”, a spus Valeriu Bordeanu la Digi Sport.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

300 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor de Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.