ETAPA 27 | FC Botosani a incheiat azi, la egalitate (1-1) la Buzau cu Gloria.| Au marcat: Patache si David (autogol)

ETAPA 27 | FC Botosani a incheiat azi, la egalitate (1-1) la Buzau cu Gloria.| Au marcat: Patache si David (autogol)

Echipa fanion a judeţului a terminat sâmbătă la egalitate partida disputată în deplasare cu Gloria Buzău. Meciul care a contat pentru etapa a XXVII – a s-a încheiat cu scorul de 1 – 1.

Roş-alb-albaştrii au marcat primii încă din minutul 7, prin Patache, care a înscris cu un şut puternic de la 35 de metri, iar gazdele au egalat în minutul 26, când Horovei a centrat de pe stânga şi din aproximativ 9 metri fundaşul central David a trimis în propria poartă. Cristi Popovici a început meciul cu Prisacă – Patache, David, Atudorei, Acsinte – Vrabie (69 Sandu), Tincu (c), Spiridon, Boroştean (86 Ştefan Nicolae) – Pălimaru, Homneac (57 Patrichi). În urma disputării tuturor partidelor din această etapă FC Botoşani ocupă locul 7 în clasament cu 39 de puncte.

Meciul cu Gloria Buzău al fost al patrulea consecutiv fără înfrângere pentru botoşăneni.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.