Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Emil Săndoi: ”Rar vezi asemenea execuții în campionatele europene, să nu mai spun în campionatul românesc”

Emil Săndoi: ”Rar vezi asemenea execuții în campionatele europene, să nu mai spun în campionatul românesc”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Antrenorul principal al celor de la CS Universitatea Craiova spune că a întâlnit o echipă revigorată în nordul Moldovei însă victoria ar fi trebuit să fie a elevilor săi și nu a roș-alb-albaștrilor.

”În primul rând aş vrea să spun că în turul acestui campionat, FC Botosani a avut multe ghinioane şi din nefericire pentru noi s-au refăcut mai toţi, în afară de Ngadeu, toţi cei din teren reuşind să facă diferenţa. Nu am respectat ceea ce stabilisem împreună la cabină, nu ne-am respectat planul si cred că în acest joc au fost câteva momente cheie care au făcut diferenta. Am avut o ocazie singuri cu portarul şi nu am reuşit să încriem. Dacă am fi reuşit să înscriem golul doi mai devreme, am fi reuşit să revenim. Mai ales în cea de-a doua repriză am dominat copios, dar FC Botoşani este o echipă disciplinată şi s-a văzut. Per total, cred că noi am dominat jocul, dar derulându-se într-un anume fel partida, cred că FC Botoşani s-a retras la un moment în apărare.“, a declarat Emil Sandoi.

Acesta a laudat executia lui Attila Hadnagy la cel de-al doilea gol.

“Execuţia lui Hadnagy a fost un gol superb. Rar vezi asemenea execuții în campionatele europene, să nu mai spun în campionatul românesc. Mie îmi place foarte mult Martinus, a avut o perioadă mai proastă, iar tergiversarea acelui transfer la Steaua, îmi place Cabrera, Vaşvari“, a mai spus Sandoi.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani