Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Valeriu Iftime: ”Dacă mai revine şi Ngadeu, putem emite pretenţii serioase”

Valeriu Iftime: ”Dacă mai revine şi Ngadeu, putem emite pretenţii serioase”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Finanţatorul FC Botoşani este mult mai optimist după victoria din această seară şi a remarcat că unii jucători şi-au schimbat complet atitudinea după venirea lui Cristi Pustai.

„Aveam o emoţie cumplită. Am jucat matematic. Niciodată nu ne-am apărat atât de mult şi să fim reactivi. Mai întâi trebuie felicitată Craiova. Au fotbaliști buni şi joacă frumos. Nu s-au mulţumit niciodată cu puţin. Pare să visăm cu ochii deschi. Fotbaliştii care credeam noi că sunt fotbalişti, au arătat astăzi. La un moment dat trebuia să plece şi Martinus şi Attila Hadnagy. Am tras cu dinţii să rămână. I-am scos din jihad pe amândoi.

Martinus a făcut poate cel mai bun meci al lui la FC Botoşani. Cabrera se vede că e fotbalist. Dacă mai revine şi Ngadeu, putem emite pretenţii serioase. Putem juca fotbal fără frica de a număra golurile primite. Îmi pare rău că nu ştim cum să aducem oameni la stadion. Poate şi vremea asta, frig, noapte. Noi suntem învăţaţi să jucăm de la 11. Am jucat mai pragmatic, cel mai bun meci al nostru acasă. Poate şi cu un pic de şansă. Au fost câteva sclipiri extraordinare. Golul doi al lui Atti, vorba lui Doru Popa: Moare Leo când îl vede.

Eu cred că Leo e bun de selecţioner şi Cristi e antrenor. Echipa asta, aşa întreagă, nu a fost niciodată. Dacă ştiam că se întâmplă o aşa minune, schimbam mai repede antrenorul. La cum îi caut eu acum, următorul trebuie să fie profesor universitar. Eu am căutat unul chiar cu şcoală adevărată. Când am aflat că Cristi şi-a dat inclusiv definitivatul la matematică, bă frate, pe ăsta îl iau, poate să nu ştie fotbal deloc. De acum aduc un profesor universitar, unul cu doctorat… dar după cum sunt pregătiţi ăştia, cred că va sta Cristi vreo 20 de ani la noi”, a declarat Valeriu Iftime la conferința de presă după meciul cu CSU Craiova.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani