Egalitate în primul meci oficial din noul an. FC Botoșani - Concordia Chiajna 1-1

Egalitate în primul meci oficial din noul an. FC Botoșani - Concordia Chiajna 1-1

FC Botoșani a obținut duminică seară un rezultat de egalitate în primul meci oficial din noul an, scor 1-1, meci contând pentru etapa a 22-a a Ligii 1 Orange.

Pe o ceață densă oaspeții au deschis scorul în minutul 18 în urma unui penalty prin Ovidiu Herea, după ce Miron a faultat în careu. Cea mai mare ocazie a botoșănenilor din prima repriză a fost șutul lui Gabi Vașvari care a trecut puțin peste poarta apărată de Bălgrădean.

Elevii lui Leo Grozavu au început mai bine cea de-a doua repriză, Vașvari şutând de la 20 de metri dar mingea trece puţin peste poarta lui Bălgrădean. În minutul 50, Buş şutează din marginea careului dar portarul ilfovean are o intervenţie bună. În minutul 67, Buş îşi trece în cont încă o ocazie. Reia cu capul din şase metri dar Bălgrădean scoate din nou. Dominarea botoşănenilor avea să se concretizeze în minutul 71. Laurenţiu Buş a preluat la marginea careului, a trecut de un adversar şi a reuşit să-l învingă pe Bălgrădean.

Finalul partidei a aparţinut botoşănenilor care şi-au masat adversarul în propriu careu dar nu au reuşit să mai marcheze încă o dată pentru a câştiga partida.

Echipele de start:

FC Botoşani: Albuţ – Unguruşan, Miron, Cucu, Muşat – Vaşvari, Cârstocea – Roman, Herghelegiu, L. Buş – Elek

Rezerve: Cobrea, Patache, Burcă, Bordeianu, Moruţan, Endrick, Târnovan

Concordia C: Bălgrădean – Bărboianu, Dobrosavlevici, Melinte, Bucurică, Albu, R. Costin – Ciobanu, Herea, Serediuc – M. Cristescu

Rezerve: Drăghia, Feussi, Munteanu, Pena, Răducanu, Răsdan, Grădinaru

Partida următoare pentru FC Botoșani va fi sâmbătă, 11 februarie de la ora 18:00 pe Municipalul botoșănean contra formației CSU Craiova. sursa: fcbotosani.ro

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.