Duel important disputat astăzi între FC Botoșani și FCSB

Duel important disputat astăzi între FC Botoșani și FCSB

Astăzi se va desfășura duelul dintre FC Botoșani și FCSB, partidă din etapa a 6-a a Play Off-ului Ligii I. Meciul se va desfășura joi, 6 mai 2021, de la ora 19.45, pe stadionul Municipal din Botoșani.

După remiza obținută în meciul contra campioanei, FCSB vine la Botoșani cu o listă lungă de indisponibilități, printre care se numară căpitanul Florin Tănase, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene și fostul jucător al botoșănenilor, George Miron - accidentat în ultimul meci al echipei din capitală și Florinel Coman jucător de bază al FCSB, care este accidentat.

Pentru a se menține în lupta pentru locul 4, loc ce poate oferi șansa unei noi participări în cupele europene, elevii lui Marius Croitoru sunt nevoiți să obțină toate cele trei puncte puse în joc, în ciuda statisticilor recente, care dau echipa lui Anton Petrea ca mare favorită.

Pe lângă duelul dintre cele două echipe, astăzi mai sunt programate încă două partide și anume FC Arges - FC Voluntari cu încerepere de la ora 14:30, în PlayOut-ul Ligii I, iar de la ora 17:00, contând pentru PlayOff-ul Ligii 1 are loc, la Clinceni, disputa dintre Academica și CFR Cluj.

Stirea anterioara

Maraton de vaccinare organizat la Botoșani în acest sfârșit de săptămână

Stirea Urmatoare

Conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, ediția a II-a

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.