Două botoșănence s-au întors cu șase medalii de la Campionatul European de cadeți din Suedia

Două botoșănence s-au întors cu șase medalii de la Campionatul European de cadeți din Suedia

In localitatea suedeză Landskrona, unde au avut loc luna trecuta întrecerile continentale de atletism ale juniorilor mari, au debutat Europenele de haltere pentru cadeți, sportivi de 15-17 ani.

Dintre cei 17 reprezentanți ai țării noastre, au concurat trei în prima zi, reușind să câștige nouă medalii la două categorii de greutate. Sase dintre ele, adica cinci de aur si una de argint, au fost obtinute de doua botosanence.

La 44, botosaneanca Alina Popovici a luat aurul la aruncat, 83 kilograme, record național și european de cadeți și aur la total, cu 141, de asemenea dublu record, plus argintul la smuls, 55, scrie sportrevolution.ro.

Sportiva, legitimată la CS Botoșani, unde este antrenată de Liliana Niculiță, a fost urmată de bulgăroaica Daiena Dimitrova, 128 la total și de turcoaica Ayse Narin, 119. O alta botosaneanca, Raluca Olaru, a obtinut toate cele trei medalii de aur puse in joc, 66 kg smuls, 82 kg aruncat, record național și european, 148 kg, la total.

Stirea anterioara

Două femei din Botoșani, rănite într-un accident produs în Județul Vrancea

Stirea Urmatoare

Șoferii au interzis! Amenzi pentru cei care merg să facă poze în lanul de rapiță

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.