Dorohoiul rămâne fără nicio echipă în elita fotbalului românesc. Inter Dorohoi se retrage din campionat!

Dorohoiul rămâne fără nicio echipă în elita fotbalului românesc. Inter Dorohoi se retrage din campionat!

Patronul echipei Inter Dorohoi este decis să retragă echipa din campionatul Ligii a III-a şi să rămână doar cu formaţia din Liga a V-a şi cu grupele de juniori. Toţi jucătorii echipei de Liga a III-a vor fi transferaţi la formaţia satelit care are obiectiv promovarea în Liga a IV-a.

Gheorghi Rotaru, patronul echipei Inter Dorohoi, s-a arătat nemulţumit de faptul că nu a existat o implicare mai mare a autorităţilor locale şi a agenţilor economici pentru salvarea fotbalului din al doilea municipiu al judeţului Botoşani.

„Nu cred că voi continua pentru că nu merită. Nici acum nu s-au semnat actele pentru stadion. Este un inginer de la primărie care îi ameninţa pe băieţi că îi dă afară de pe stadion. Nu ştiu care este explicaţia. Au ţinut prea mult la FCM Dorohoi, au fost prea legaţi de echipa asta, le-a căzut aşa de drag încât trebuie să ţină doliu doi-trei ani. Nu am înţeles. Am o echipă în Liga a V-a, care e pe locul doi acum. Voi aduce la această echipă toţi jucătorii de la Liga a III-a. Categoric vom intra în Liga a IV-a. I-am rugat pe băieţi să facă şcoala de antrenori pe la Chişinău. Când vom avea antrenor şi condiţii să jucăm la Dorohoi, vom merge din nou la baraj pentru liga a III-a”, a declarat pentru btonline.ro Gheorghi Rotaru.

În momentul de faţă, din două echipe, una de Liga a II-a şi cealaltă de Liga a III-a, Dorohoiul a rămas fără nicio reprezentantă în fotbalul românesc.

Stirea anterioara

AVERTIZARE INFOTRAFIC: „Nu porniți la drum, decât dacă este necesar!”

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.