Doi fotbalişti de la Dinamo, implicaţi într-un accident rutier. În ce stare sunt acum

Doi fotbalişti de la Dinamo, implicaţi într-un accident rutier. În ce stare sunt acum

Marcel Essombe şi Collins Fai, ambii fotbalişti la Dinamo, au fost implicaţi, miercuri, într-un accident rutier. Cei doi nu au fost răniţi.

În jurul orei 13:15, la intrarea în Săftica, autoturismul condus de Marcel Essombe a fost lovit din spate de o maşină care încetinise în spatele său, dar a fost proiectată de un taxi, al cărui şofer nu a sesizat manevra, scrie Fanatik.

„Jucătorii veneau la Săftica, se pregăteau să intre în cantonament pentru meciul de joi, cu CSMS Iaşi. Din fericire, ambii sunt nevătămăţi, sunt bine, nu au avut niciun fel de răni, iar acum se află în cantonament cu echipa, pregătind partida următoare", a declarat Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo.

Stirea anterioara

Autoturism radiat din circulaţie descoperit de poliţiştii de frontieră botoşăneni la Rădăuţi Prut

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.