Deputatul Andrei Dolineaschi felicită echipa FCM Dorohoi pentru calificarea din Cupa României

Deputatul Andrei Dolineaschi felicită echipa FCM Dorohoi pentru calificarea din Cupa României

Deputatul Andrei Dolineaschi a transmis felicitări echipei FCM Dorohoi pentru calificarea istorică în 16-imile Cupei României Timișoreana.

Deși nu a putut să fie prezent la meciul disputat marți, 10 septembrie 2013, pe Stadianul „1 Mai” din Dorohoi, dar a ținut legătura prin telefon. La finalul meciului acesta a fost extrem de bucuros de această performanță a dorohoienilor, urându-le mult succes în următoarea etapă.

„Am primit marea veste prin telefon și îmi pare rău ca nu am fost alături de ei. A fost o surpriză și cred că pentru toată lumea. Felicit băieții, pe antrenor și pe patron pentru că dorohoiul merge înainte, merge tare si mă bucur pentru acest lucru. Echipa FCM Dorohoi va juca în următoarea etapă a Cupei României, din câte am înțeles, cu o echipă de Liga I, drept pentru care sper să vină cât mai mulți dorohoieni alături de echipă. Am început acum doi ani de zile, o mână de oameni care am crezut că putem face un lucru frumos, acolo la FCM Dorohoi și iată că ne-a ieșit! Încă o dată felicit pe toată lumea și le urez succes în continuare și așa cum eu și cu domnul primar Dorin Alexandrescu am fost alături de Victor Mihalachi, vom rămâne în continuare alături de echipă și vom sprijini cu toată puterea noastră performanța și un joc frumos care este fotbalul! Hai FCM Dorohoi!”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, deputatul Andrei Dolineaschi.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.