De când Gigi Becali e în pușcărie, Prodanca e pe val! Familia Reghecampf face legea la Steaua!

De când Gigi Becali e în pușcărie, Prodanca e pe val! Familia Reghecampf face legea la Steaua!

Tot mai multe voci din lumea fotbalului sustin ca Anamaria Prodan face presiuni asupra fotbalistilor, pentru ca acestia sa semneze contracte de impresariere cu ea. Mai exact, pentru a prinde primul 11' la Steaua, ei trebuie sa fie sub contract cu ea.

Lucrurile au luat o cu totul alta turnura la Steaua dupa incarcerarea lui Gigi Becali. Mihai Stoica face scandaluri si injura reporterii, cativa jucatori se imbata pana uite de ei, iar mai nou, se pare ca si antrenorul Stelei, care pana acum a fost de o integritate neindoielnica, a inceput sa faca legea la Steaua.

Mai exact, tot mai multe voci din fotbalul autohton sunt mirate de numarul mare de fotbalisti stelisti care semneaza contracte de impresariere cu Anamaria Prodan. Coincidenta sau nu, zece dintre ei au hotarat sa fie manageriati de Prodan dupa ce finantatorul echipei din Ghencea a ajuns la inchisoare.

Aceleasi voci, rau intentionate sau nu, sustin ca fotbalisti ar fi presati sa semneze aceste contracte, daca for sa prinda primul 11' la Steaua. Un astfel de episod a fost facut public lunile trecute, cand Mihai Costea a fost trecut pe linie moarta de Laurentiu Reghecampf.

Pe atunci, antrenorul sustinea ca iubitul Crudutei a fost pedepsit pentru un act de indisciplina si ca, pe deasupa, ca nu mai da randament. Exista voci care sustin ca jucatorul ar fi acceptat in cele din urma sa fie impresariat de Anamaria Prodan.

Un alt episod care a ridicat semne de intrebare a fost cel al transferului lui Adrian Cristea la echipa lui Becali. Este deja cunoscut faptul ca, imediat dupa ce acesta a devenit jucatorul Anei, "Printul" a devenitul jucatorul Stelei. Pana acum au circulat multe barfe pe seama acestui subiect, insa nimeni nu a putut aduce probe care sa demonstreze clar acuzele aduse cuplului Anamaria Prodan-Laurentiu Reghecampf.

Printre jucatorii Stelisti impresariati de Ana se numara Andrei Prepelita, Mihai Pintilii, Alex Bourceanu, Adi Popa, Cornel Rapa, Lukas Szukala, Paul Parvulescu, Mihai Costea, Mihai Radut, Iasmin Latovlevici si Adrian Cristea. Sursa: cancan.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

I.S.U. Botoșani scoate la concurs patru posturi din sursă externă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.