Cupei României: Astăzi FC Botoșani întâlnește FCM Dorohoi în faza a IV-a a competiției

Cupei României: Astăzi FC Botoșani întâlnește FCM Dorohoi în faza a IV-a a competiției

FC Botoşani întâlneşte astăzi, 28 august, în faza a IV-a a Cupei României-Timişoreana, ediţia 2012-2013, pe cei de la FCM Dorohoi.

Meciul se va disputa la ora 17:30 pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi şi va avea ca observator pe Lupulescu Emil din Iaşi.

Acest meci reprezintă primul meci oficial al echipei FC Botoșani în noul an competițional şi ultimul pentru ambele echipe, înaintea debutului în ediția 2012 – 2013 a campionatului național de fotbal.

Susținătorii  celor două echipe sunt aşteptaţi la stadion pentru a-şi susţine favoriții!

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

16 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare reținute de polițiști în noaptea Învierii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.