Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cu numai 24 de ore înainte de confruntarea cu FC Botoșani, Steaua e nevoită să mute meciul. Primăria a închis Arena Națională!

Cu numai 24 de ore înainte de confruntarea cu FC Botoșani, Steaua e nevoită să mute meciul. Primăria a închis Arena Națională!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Steaua e nevoită să își schimbe programul aproape zilnic din cauza problemelor cu terenurile de antrenament, iar acum nu mai poate juca în București pe teren propriu.

Neregulile provocate de acoperișul de la Național Arena și conflictul deschis cu cei de la MApN o aruncă pe Steaua în afara Capitalei. Cu numai 24 de ore înainte de confruntarea cu FC Botoșani, campioana României a trebuit să mute locul de disputare.

Primăria: „Nimeni nu mai joacă pe Național Arena!”
Astfel, conform DigiSport, partida cu FC Botoșani va avea loc la Cluj! „Roș-albaștrii” au fost anunțați de Primărie că nu mai pot evolua pe Național Arena și s-au reorientat spre arena celor de la CFR Cluj, unde au mai evoluat și în trecut, în 2011, cînd Steaua a întîlnit-o pe Schalke, scor 0-0, în grupele Europa League.

„Îi ajutăm pe steliști”

Informația a fost confirmată de președintele celor de la CFR, Iuliu Mureșan, într-o intervenție telefonică la DigiSport: „Acum 3 ore am fost sunat de domnul Argăseală și m-a întrebat dacă avem certificat ISU. Îl avem, e la zi. Național Arena și Cluj Arena nu au acest act. M-a rugat Valeriu Argăseală să îi primim și am fost de acord. Trebuia să fim noi de acord, dar și Botoșaniul. Am fost fair-play și am ales să ajutăm Steaua”.
 
„E jalnic dacă un club din Capitală a ajuns să joace acasă la Cluj. Mi se pare jenant ca o echipă de tradiție, nu vreau să îi pronunț numele, a ajuns să fie izgonită din București”
Marius Șumudică, antrenor Astra

Comunicatul LPF despre mutarea partidei dintre Steaua şi FC Botoşani la Cluj:

AVÎND ÎN VEDERE programarea inițială a jocul dintre FC Steaua București și FC Botoșani din etapa a XVII-a a sezonului regular al ediției 2015/2016 pentru data de 8 noiembrie 2015, ora 20:30 pe stadionul Arena Națională din București

AVÎND ÎN VEDERE adresa emisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov către Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București la data de 6 noiembrie 2015 prin care informează că Stadionul Arena Națională nu a obținut autorizație de securitate la incendiu

AVÎND ÎN VEDERE adresa emisă de Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București către FC Steaua București la data de 6 noiembrie 2015 prin care informează că nu își asumă răspunderea asigurării măsurilor de ordine și siguranță publică pe timpul partidelor desfășurate pe Stadionul Național Arena până la remedierea situație

AVÎND ÎN VEDERE solicitarea transmisă de FC Steaua București către LPF privind disputarea jocului cu FC Botoșani pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, precum și acordul exprimat de proprietarul stadionului din Cluj pentru disputarea jocului pe acest stadion

AVÎND ÎN VEDERE dispozițiile art. 12 alin. (1) din ROAF – „Forurile organizatoare au dreptul de a schimba, în caz de forță majoră, stadionul, ziua, ora de începere sau localitatea de disputare a jocului”

LIGA PROFESIONISTĂ DE FOTBAL, reprezentată legal de Justin Ștefan în calitate de Secretar General, în baza dispozițiilor art. 12 alin. (1) din ROAF, dispune schimbarea stadionului și a localității de disputare a jocului dintre FC Steaua București și FC Botoșani, în sensul desfășurării meciului pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, ziua și ora de începere a jocului rămânând neschimbate. Sursa: gsp.ro

Iată actul primit de Steaua de la ISU

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani