Croitoru înaintea meciului cu Astra Giurgiu: „Este un meci important”

Croitoru înaintea meciului cu Astra Giurgiu: „Este un meci important”

FC Botoșani va juca în compania formației Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a 13-a a Ligii 1, care va avea loc vineri, 11 decembrie 2020.

Antrenorul FC Botoșani susține că terenul de jos este „un adversar în plus”, dar și că statistica este de parte celor de la Giurgiu.

„Nu este o situație capitală, este un meci important pentru situația actuală a clasamentului, nu neapărat pentru 100% dacă nu câștigăm nu se intră în playoff, dar contează foarte mult pentru că îți dă posibilitatea să tratezi celelalte două meciuri cu încredere că poți fi la sfârșit de an poți fi aproape acolo, de obiectiv”, a spus Marius Croitoru.

Stirea anterioara

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani vă invită să participați la Programul Opportunity Funds

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.