Cristi Pustai: „Să sperăm că va fi un spectacol fotbalistic”

Cristi Pustai: „Să sperăm că va fi un spectacol fotbalistic”

Tehnicianul Cristi Pustai a studiat jocul campioanei României şi deja a stabilit cum va aborda acest joc.

„Oricând un meci cu Steaua reprezintă pentru celelalte echipe un meci important, un meci care pe lângă punctele puse în joc mai sunt şi orgoliile. Sunt convins că la Bucureşti ne vom bate pentru orice minge şi pentru punctele puse în joc. Şi Steaua trece printr-o perioadă grea şi din acest punct de vedere este important şi pentru ei. Să sperăm că va fi un spectacol fotbalistic. La Steaua, ca şi la toate echipele din România, dacă ai câteva meciuri mai slabe se vorbeşte de schimbare. Nu este prima dată când se întâmplă în ţară.

Cu Steaua trebuie să blocăm verticalizările în funcţie de ce echipă va alinia. În general trebuie să te închizi foarte bine când joci cu o asemenea echipă şi să ataci pe contratacat sau să faci un presing agresiv, dar nu o poţi face tot timpul jocului pentru că au jucători cu o valoare individuală şi care pot să producă un dezechilibru. Să sperăm că în această deplasare vom arăta mai multă agresivitate, în sensul bun al cuvântului, înspre poarta adversă şi o posesie mai bună. Multe greşeli le-am făcut la meciul de campionat cu Viitorul neforţate de adversar, pe posesia noastră. Să sperăm că acest lucru nu se va mai întâmpla, avem sincope. Trebuie să eliminăm aceste fluctuaţii şi să fim o echipă mai hotărâtă pentru a lua punct sau puncte. Trec etapele şi ne trebuie puncte”, a declarat Cristi Pustai la conferința de presă înaintea partidei cu Steaua.

Stirea anterioara

Atenție șoferi: DJDP Botoşani informează populaţia că se efectuează lucrări pe unele drumuri județene

Stirea Urmatoare

Exercițiu de amploare a pompierilor din Botoșani, Dorohoi și Săveni. Misiuni de salvare în cazul unor incendii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.