Cristi Pustai, antrenorul FC Botoșani, optimist înaintea meciului cu CSU Craiova

Cristi Pustai, antrenorul FC Botoșani, optimist înaintea meciului cu CSU Craiova

Cristi Pustai, antrenorul principal al FC Botoşani a declarat ca cele trei puncte puse în joc in meciul cu CSU Craiova sunt importante în economia acestui retur de campionat.

„Având în vedere că este primul meci din returul campionatului este un meci important la fel cum sunt şi punctele puse în joc. Trăim un campionat mai aparte, oricât de multe puncte ai face în retur ele se înjumătăţesc aşa că prea mult nu te poţi desprinde, cum la fel dacă nu faci foarte multe puncte în sezonul regulat ai şanse în play-out să obţii o poziţie bună. Ca orice meci disputat acasă sperăm să obţinem punctele puse în joc. Pentru asta ne pregătim şi e timpul să şi câştigăm”, a declarat Cristi Pustai.

Acesta a adaugat ca CSU Craiova este în formă, având în vedere ultimile meciuri, o echipă care joacă foarte bine în deplasare şi foarte incomodă.

„Este o echipă care are încredere în ea pentru că în ultimile două deplasări a obţinut şase puncte, dar pe care noi încercăm să o învingem cu armele noastre. Şi noi reprezentăm o echipă omogenă şi e timpul să începem să câştigăm. De la meciul cu ASA Târgu Mureş aţi văzut un alt FC Botoşani. Trebuie să fim o echipă agresivă, o echipă care să aibă încredere în ea, că poate marca şi să nu primească aşa de uşor gol”, a spus Pustai.

Partida FC Botoşani – CSU Craiova va avea loc vineri de la ora 20:30 pe stadionul Municipal.

Stirea anterioara

Familie evacuată dintr-un apartament în care au locuit peste 20 de ani

Stirea Urmatoare

Noi schimbări în cazul Cardului de Sănătate! Ce trebuie să știe românii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.