Cristi Chivu, în pericol! Vezi ce șanse mai are să joace!

Cristi Chivu, în pericol! Vezi ce șanse mai are să joace!

Durerea persistă în pofida tratamentului. Cristi Chivu nu se poate antrena, deşi medicii îi dăduseră speranţe că se va reface în totalitate.

Fostul căpitan al naţionalei află în ianuarie ce va face în continuare: se lasă, ori va juca mai departe? Şansele lui Cristi Chivu să revină pe teren sunt din ce în ce mai mici pe zi ce trece. Un personaj foarte apropiat de Chivu, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, a povestit, pentru "ring", că fostul tricolor şi-ar dori să revină, dar se loveşte de interdicţia medicilor. "Şi-ar dori să mai joace, însă nu se ştie. Şansele sunt 50 la 50 la sută. E posibil să nu mai joace niciodată fotbal de performanţă. A purtat acea gheată specială şi acum a dat-o jos cu acordul medicilor, dar se pare că nu e chiar vindecat. Resimte în continuare dureri la picior. În ianuarie pleacă din nou la Miami, la control. Este foarte important ce vor spune medicii de acolo, ei fiind cei care i-au prescris ultimul tratament. Apoi va pleca la Milano, unde se va consulta cu medicii lui Internazzionale. Cristi Chivu este un tip foarte ambiţios, asta o ştie toată lumea, dar nu va conta asta. Este conştient că totul depinde de ce vor constata medicii de la clinica din Statele Unite şi este pregătit pentru orice situaţie", a povestit sursa "ring".

Vine în România doar pentru Sărbători Deocamdată, ceea ce este sigur, Chivu nu va mai îmbrăca niciodată tricoul unei echipe din Liga I. "În România sigur nu va veni să joace. Vine acum, de Sărbători, pentru că le va petrece în ţară. Atât şi nimic mai mult. Restul sunt doar prostii. Cred că dacă medicii îi vor da 50 la sută şanse să se recupereze, sigur va face tot posibilul să-şi ducă la capăt contractul cu Inter. Apoi nu se ştie ce va fi. Dacă şansele vor fi mai mici de 50 la sută, Cristi mai mult ca sigur va renunţa, pentru a nu-şi pune în pericol piciorul afectat. Vom vedea ce va fi", a spus apropiatul lui Cristi Chivu.

Este cea mai mare prostie asta cu venitul lui Cristi în România. Este imposibil. În primul rând că mai are contract până în vară cu Inter Milano." - Prieten al lui Cristi Chivu Poate prelungi contractul cu Inter Legat de situaţia lui Chivu, Victor Becali a declarat că, dacă va fi bine, fostul tricolor ar putea continua la Inter şi din vară.

„Cristian este la Milano şi continuă recuperarea după operaţie. După ce rezolvăm această problemă, vom putea vorbi cu cei de la Inter despre situaţia lui, având în vedere că îi expiră contractul în iunie şi există o opţiune pentru încă un sezon", a spus Victor Becali. "Chivu nu vrea să mai revină să joace în România şi a spus că mai bine se lasă de tot de fotbal." - Prieten al lui Cristi Chivu

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Intervenție cu șenilata după ce o tânără a căzut de pe bicicletă și s-a rănit

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.