Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cornel Șfaițer: „Traversăm o perioadă grea, cu rezultate foarte slabe”

Cornel Șfaițer: „Traversăm o perioadă grea, cu rezultate foarte slabe”

Categorie : Sport

Preşedintele clubului FC Botoşani recunoaşte că lucrurile nu merg aşa cum trebuie şi că echipa nu joacă nimic de vrei’o câteva etape. În plus, el susţine că participarea în Europa League a făcut mai mult rău echipei.

„E greu când pierzi de o asemenea manieră. Am pierdut şi un jucător foarte important. Traversăm o perioadă grea, cu rezultate foarte slabe, un joc la fel de modest. Pentru mine este cel mai slab debut de campionat. Am crezut în jucătorii aduşi. Am crezut că vom face faţă în Europa League şi în campionat. Nu am reuşit. Leo e bărbat şi e bine să discutăm la rece şi nu la cald. O să analizăm. Avem o mare problemă.

Să joci în prima repriză în trei jucători. Nu e suficient să speri la victorie. E normal ca publicul să fie dezamăgit. Tot împreună am reuşit evitarea retrogradării. A fost o perioadă neagră şi în sezonul trecut. Asta cu şocurile la echipă, nici nu ştiu ce să mai cred. Am făcut şoc acum doi ani şi din nouă puncte am luat un punct. Voluntariul a făcut şoc şi din şase puncte nu a luat niciunul”, a spus Cornel Şfaiţer, președintele FC Botoșani.

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani