Cornel Șfaițer: „Din păcate, în acest play-out nu am mai avut evoluţiile bune din prima parte a campionatului”

Cornel Șfaițer: „Din păcate, în acest play-out nu am mai avut evoluţiile bune din prima parte a campionatului”

Oficialii FC Botoşani nu sunt prea încântaţi după egalul de la Timişoara dar în acelaşi timp, spun că era foarte greu de jucat ţinând cont de antifotbalul făcut de echipa lui Ionuţ Popa. Cornel Şfaiţer se declară nemulţumit de jocul echipei şi de rezultatele din acest play-out unde FC Botoşani pornea cu şanse mari de a obţine primul loc.

„Am jucat cu o echipă care s-a mulţumit cu un egal. Ştiam foarte bine ce joacă adversarul şi nu trebuia să primim gol la o fază fixă. Nici nu am avut soluţii astăzi. Am jucat cu trei jucători sub 21 de ani. A intrat bine Fulop. Şi Juncănaru a avut vreo 20 de minute bune. Era un meci de câştigat. Ne consolidam mai bine poziţia cu o victorie în meciul de astăzi. Depindeam numai de noi pentru că aveam acasă cu Mediaş şi Iaşi. Din păcate, în acest play-out nu am mai avut evoluţiile bune din prima parte a campionatului. Mă aşteptam să avem rezultate mult mai bune. Aşteptăm meciul de duminică cu Gaz Metan şi sperăm să obţinem trei puncte”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Valeriu Iftime susţine că astfel de echipe care doar se apără, nu merită să joace în prima ligă.

„Aia e o echipă care nu are ce căuta în Liga I. Ori joci fotbal, ori tragi de timp. Noi am încercat cât am putut dar am avut şi noi câteva piese moarte. Am egalat, am mai avut nişte ocazii… La antifotbalul pe care îl face Timişoara, nu întâmplător sunt puţine echipe care câştigă acolo. Şi la noi mijlocul a fost slăbuţ. Am fost mai buni decât ei, am dominat, am încercat să facem fotbal”, a declarat Valeriu Iftime. Sursa: fcbotosani.ro

Stirea anterioara

Doliu în lumea politică şi sindicală din România

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.