Cornel Șfaițer: „Deja ne gândim la meciul cu Săgeata Năvodari şi sper să fie stadionul plin”

Cornel Șfaițer: „Deja ne gândim la meciul cu Săgeata Năvodari şi sper să fie stadionul plin”

Atât finanțatorul botoșănean cât și președintele executiv au fost foarte încântați de jocul făcut de elevii lui Popovici.

„Nu pot fi decât foarte mulţumit. Echipa a confirmat evoluţia bună din meciul cu CFR Cluj. Trebuie felicitaţi pentru modul cum au muncit, pentru organizare iar meritul este în primul rând al antrenorului Cristi Popovici. Dacă pierdeam astăzi la Mediaş era ghinion. Am marcat două goluri frumoase, două goluri de atacanţi veritabili. Aştept echipe care să ne pună probleme pentru că nici CFR Cluj şi nici Gaz Metan nu ne-au pus probleme. Noi ne facem treaba în continuare şi îmi doresc să scăpăm de această etichetă de echipă surpriză. Sunt foarte fericit. În această seară pot spune că sunt finanţatorul liderului din liga I”, a spus Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

„Important este că nu am dezamăgit. Am dat dovadă de curaj atât în prima cât şi în a doua repriză. Am marcat două goluri, a mai fost acea ocazie mare a lui Hadnagy. Cel mai important este că am obţinut patru puncte în primele două etape. Degeaba joci bine dacă nu obţii puncte. Deja ne gândim la meciul cu Săgeata Năvodari şi sper să fie stadionul plin. Important este ca băieţii să fie concentraţi şi să joace cu aceeaşi determinare”, a spus Cornel Şfaiţer, președintele executiv al FC Botoșani.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

PSD-iștii și-au depus candidaturile la Consiliul Județean. Vezi lista completă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.