Concordia a pierdut la TAS, Rapid rămâne în Liga 1! Cristescu: „Mi s-a luat o piatră de pe inimă”

Concordia a pierdut la TAS, Rapid rămâne în Liga 1! Cristescu: „Mi s-a luat o piatră de pe inimă”

Concordia a pierdut apelul la TAS şi Rapidul va rămâne în Liga 1. Nicolae Cristescu a declarat imediat după aflarea deciziei că i s-a luat o piatră de pe inimă: „Mergem la Vaslui să câştigăm”.

„O aveam deja informaţia, ne-a bucurat acest lucru, deşi aveam convingerea că asta va fi decizia. Noi am luat în calcul pregătirea pentru meciul de luni. Ni s-a luat o mare piatră de pe inimă. Suntem optimişti şi ne aşteptam să fie o decizie corectă şi dreaptă. Informaţia o ştiam”, a declarat Nicolae Cristescu la Digi Sport.

Cristescu anunţă primele planuri: „Nu mai vreau mercenari la Rapid”

„Vrem să facem o bază sportivă specială, pentru copii care să devină rapidişti. Nu vreau să mai avem mercenari, care să vină din Brazilia. Am convingerea că voi face o echipă unită cu partenerul meu. Nu vreau să dau vreun nume de transfer şi să nu se materializeze. Nu ştiu dacă jucătorilor le-a fost teamă de decizia asta, de la TAS, eu am încercat să îi încurajez. La Vaslui am mers dintotdeauna optimişti, chiar dacă acum nu am făcut cum trebuie pregătirea. Şansele sunt destul de mici, dar suntem profesionişti şi mergem la victorie acolo”, a mai spus patronul Rapidului.

Cristescu îl felicită pe Reghe

„Va fi o întrecere sportivă, nu trebuie să ne duşmănim. Chiar înaintea meciului cu Steaua pot să mă întâlnesc cu Reghe, să bem o cafea. Nicio problemă, asta nu înseamnă că va fi vreun aranjament. Felicitări pentru Reghe şi îi dioresc succes şi să ne reprezinte cu bine în Europa”.

Sursa: prosport.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

300 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor de Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.