Competiție de Taekwondo, la prima ediţie, la Botoșani

Competiție de Taekwondo, la prima ediţie, la Botoșani

În perioada 21-22 aprilie la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă din Botoşani, sportivii C.S. Total Taekwondo Botoşani au participat la competiţia de Taekwondo WTF pentru copii si cadeţi „Cupa Botoşani” – Ediţia I, cu un lot de 14 sportivi (6 sportivi din Botoșani si 8 sportivi din Bucecea)

Acest turneu s-a desfășurat sub patronajul Federaţiei Române de Taekwondo WTF şi al Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret.

La aceasta competiție au concurat peste 600 de sportivi de la cluburi sportive din Bistriţa, Botoşani, Braşov, Brăila, Bucureşti, Constanţa, Craiova, Focşani, Galaţi, Gheorgheni, Hârşova(Constanţa), Iaşi, Miercurea-Ciuc, Mihail Kogălniceanu(Constanţa), Năsăud, Petroşani, Sovata, Slatina, Ştefăneşti (Botoşani), Târgu-Mureș, Târgu Ocna (Bacău).

Aceasta este cea mai mare competiţie de arte marţiale ce s-a desfăşurat vreodată în municipiul Botoşani.

La capătul celor două zile de concurs C.S. Total Taekwondo Botoşani a obţinut unsprezece  medalii: 1 de aur, 3 de argint şi 7 de bronz.

În prima zi au intrat in concurs zece sportivi si au cucerit șapte medalii, patru de bronz la categoria copii 2 – 25 kg prin RADIS ANDY, la categoria cadeți 2 – 35 kg  prin IVANOV STEFAN, la categoria copii 1 – 25 kg prin MADULARU NICOLE si la categoria cadeți 2 – 30 kg prin SETNIC ALEXANDRU ,  doua medalii de argint la categoria copii 2 + 25 kg  prin SULTANA PAULA si la categoria copii 1 – 25 kg prin GROSU DENIS GABRIEL si cea mai strălucitoare, cea de aur, fiind adjudecată de GROSU ANDREI ALEXANDRU la categoria cadeți 2 – 35 kg.

În cea de a doua zi de concurs delegaţia C.S. TOTAL TAEKWONDO BOTOSANI a mai cucerit încă 4 medalii din care 3 medalii de bronz prin sportivii IVANOV SERENA la categoria cadeți 1 – 44 kg, MIHAI RARES VALENTIN la categoria cadeți 1 – 45 kg,    CIOBANU SERBAN-CONSTANTIN la categoria cadeți 1 – 61 kg si o medalie de argint la categoria cadeți 1 – 45 kg prin sportivul TOMA TUDOR TIBERIU.

In timp ce sportivii luptau in ring, părinții făceau galerie in tribună, plini de emoții si nerăbdători sa-si vadă copii câștigători. Unii au învins, alții au pierdut, iar cei mai ghinioniști s-au accidentat dar de remarcat faptul ca din cei 14 sportivi participanți la acest eveniment, 11 sunt la primul concurs iar cei mai mici sportivi RADIS ANDY  si SULTANA PAULA de abia au împlinit șase ani si au luptat fiecare cate trei meciuri.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.