CFR Cluj vrea să ajungă la zero după meciul de la Botoşani!

CFR Cluj vrea să ajungă la zero după meciul de la Botoşani!

CFR Cluj poate ajunge pe zero în clasament dacă va reuşi să lege a doua victorie în acest sezon după meciul cu Chiajna, scor 2-0. Trupa lui Miriuţă a plecat la prânz cu autocarul spre Moldova pentru partida de sâmbătă cu FC Botoşani şi este pregătită de un duel tare cu echipa lui Leo Grozavu, un tehnician recunoscut pentru stilul agresiv.

"Obiectivul nostru este să ajunge pe zero, deşi ne aşteaptă un meci greu la Botoşani. E echipă agresivă care joacă acasă, dar suntem pregătiţi. Nu pot să spun că vrem revanşa după ultimul meci (CFR a pierdut cu 4-0 - n.n.), vrem să învingem. Deşi l-au pierdut pe Cabrera, un conducător de joc de viteză, cei de la Botoşani i-au luat pe Roman şi Astafei, jucători valoroşi. Ştim că joacă mai agresiv dar suntem pregătiţi", a spus Vasile Miriuţă.

DEAC A REVENIT ÎN GRUIA

Ciprian Deac şi-a surprins foştii colegi de la CFR Cluj, pe care i-a viziat vineri în vestiar înaintea antrenamentului de la stadion. Fostul căpitan al "vişiniilor" mai are un an de contract cu Tobol Kostanay în Kazahstan, dar şi un salariu consistent.

„Deac a venit doar în vizită să îşi revadă foştii colegi. Cipri e un jucător foarte bun, cui nu i-ar plăcea să-l aibă în echipă. A făcut un sezon foarte bun în primul meu mandat la CFR şi l-am recomandat la naţională.  Din păcate el s-a născut la Cluj, deci nu a fost convocat atunci", a exclamat Miriuţă, care a comentat şi ultimele două achiziţii ale clujenilor. "Neagu şi Hodgyai sunt doi tineri talentaţi cărora le vom da şansa să joace. Totul depinde doar de ei".

Echipele probabile:

Botoşani: Iliev – Dimitrov, Plămadă, G. Miron, Muşat – Cucu, Vaşvari - M. Roman, Fülöp, V. Astafei  Matulevičius -
Rezerve: Albuţ, Patache, Fl. Cordoş, Ichim, Popovici, Bordeianu, Herghelegiu

CFR Cluj: T. Marc – Tiago Lopes, Larie, A. Mureșan, Camora – Jakoliš, Petrucci, Juan Carlos, Al. Păun – Cristian López, Bud
Rezerve: Mincă, Peteleu, Tânc, Horj, Nouvier, Guima, Negruţ

Programul etapei a 2 - Liga 1

VINERI, 29.07.2016
Ora 21.00 CSMS Iași – Gaz Metan Mediaș

SÂMBĂTĂ, 30.07.2016
Ora 18.30 FC Botoșani – CFR Cluj,
Ora 21.00 FC Dinamo – ACS Poli Timișoara

DUMINICĂ, 31.07.2016
Ora 17.30 Pandurii Tg. Jiu – Astra Giurgiu
Ora 20.30 FC Viitorul – FC Steaua

LUNI, 01.08.2016
Ora 18.30 CSU Craiova – ASA Târgu Mureș
Ora 21.00 Concordia Chiajna – FC Voluntari

Meciurile sunt în direct pe DigiSport1 și pe DolceSport1

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.