Caz revoltător în Spania! Un arbitru s-a dat la o jucătoare din România pe teren!

Caz revoltător în Spania! Un arbitru s-a dat la o jucătoare din România pe teren!

Elena Pavel este din Constanța și joacă fotbal pentru echipa Cajasol Sporting Huelva în Spania. Siteul britanic Metro.co.uk anunță că aceasta îl acuză de hărțuire pe arbitrul care a condus meciul cu Santa Teresa, Santiago Quijada Alcon.

Cei doi au avut un schimb de replici în timpul partidei, iar la final s-au contrat din nou. Arbitrul ar fi invitat-o pe aceasta să iasă la o cafea, însă refuzul româncei l-a scos din sărite. S-a răzbunat pe teren. A eliminat două jucătoare din echipa româncei și a refuzat un penalty.

Acesta i-ar fi spus româncei: „Hei, șateno, hai să mergem la o cafea după meci", iar Elena a reacționat și l-a rugat să-și vadă de fluier.

„Mi-am pierdut încrederea în fotbal și fairplay. Mă simt umilită. În toți anii în care am jucat nu mi-a fost atît de rușine ca acum", a zis Elena după meci conform agenției EFE.

Echipa româncei a condus cu 1-0 și 2-1, însă a pierdut cu 3-2. Santa Teresa a înscris golul decisiv în minutul 86 dintr-un penalty contestat.

Stirea anterioara

Aleși locali, găsiți din nou în stare de incompatibilitate. Care sunt primarii vizați de ANI

Stirea Urmatoare

Femeie din Carasa ajunsă cu arsuri la spital după ce un incendiu i-a cuprins casa

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.