Campionat national de Freestyle Football la Botosani, de Zilele orasului

Campionat national de Freestyle Football la Botosani, de Zilele orasului

Municipiul Botosani va gazdui, anul acesta, de Zilele orasului, Campionatul national de Freestyle Football. Stefan Florescu, cel care a incantat publicul si juriul de la “Romanii au talent” cu dansul său freestyle cu o minge de fotbal va fi in juriu. Evenimentul va fi organizat duminica, in Centrul Vechi.

Am discutat cu Stefan Florescu ca sa vina el sa faca o reprezentatie, insa a venit cu ideea de a face un Campionat national de freestyle si am fost de acord, cu conditia sa asiguram cazarea si un fond de premiere pentru cei care vor castiga. Stefan va face doar o demonstratie si nu va participa la concurs, pentru a nu fi interpretari“, a spus viceprimarul Florin Ghiorghita, citat de botosaninews.

In competitie s-au inscris in jur de 12 participanti. Premiile care vor fi oferite castigatorilor vor fi in bani

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Tânăr rănit după ce s-a izbit cu mașina într-un cap de pod apoi s-a răsturnat pe carosabil

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.