Bombă în fotbal! O echipă se retrage din LIGA I

Bombă în fotbal! O echipă se retrage din LIGA I

Liga I ar putea rămâne cu 17 echipe până la finalul turului. Una dintre echipe a anunţat că este posibil să se retragă, din cauza problemelor financiare.

Săgeata Năvodari se confruntă cu grave probleme financiare; jucătorii sunt neplătiţi de mai bine de două luni, iar Primăria, principala sursă de finanţare, nu vrea să mai dea bani la echipă. Într-o şedinţă care a avut loc, luni, primarul Nicolae Matei a anunţat că echipa nu va face deplasarea la Cluj, pentru meciul cu CFR, din etapa a 17-a, şi că va desfiinţa echipa!

În urma acestei întâlniri, Aurel Băbuţan, preşedintele clubului, şi-a prezentat demisia.

Săgeata a primit deja o parte din drepturile TV, 350.000 de euro, iar în cazul în care se va retrage este obligată să înapoieze banii, lucru care n-ar fi pe placul primarului din Năvodari. După 16 etape, Săgeata, echipă antrenată de Tibor Selymes, ocupă locul 13, cu 15 puncte. Sursa: realitatea.net

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.